adótájékoztató . . .
 
   

Van miről beszélnünk...
 
 
 
 

 

ADÓ 2020 - Amit Tudni Kell

 
 
 


 
 
 
Tisztelt Partnerünk!
"Jobb ma egy képzés, mint holnap egy bűntetés!"

Február 6-i előadásunkra hívom.
Annyi minden változott egyszerre az adózás terén, s még több mindent befolyásol, hogy szinte csak lexikálisan lehetne összefoglalni. Hogy ez mégse legyen nehezen befogadható és áttekinthető, két - egymáshoz kapcsolódó, de mégis önálló egységekre bontható - előadásban foglaltuk össze. (Így azoknak is megfelelhet, akiket annak csak az egyik része érdekel, s így anyagilag is kedvezőbb számukra, mintha a teljes programot téríteniük kellene.)

Előadónk átlátható struktúrában építi fel és foglalja össze, majd minden egyes változott elemet megmutatva értelmezi a változásokat. Példákon keresztül megvilágítja azok hatásait és a szakmai munkában betöltött helyén, az egyes adónemek területén megmutatja azok szerepét, s hogy mely vonatkozó egyéb területeket befolyásolják még.

Az előadásokon keresztül elérhetjük, hogy megérthető legyen mindaz, amiről tudni kell ahhoz, hogy kapcsolódó munkánkat továbbra is magabiztosan elláthassuk.

Bízza ránk magát,
hogy bízhasson Önmagában!

 
 
 
 

...

KÉSZLETKISÖPRÉS! - Akinek még fontos lehet, hogy OKJ-s végzettsége legyen:

Korábbi árainkat akár 40-45%-kal is letornázva meghirdetjük az OKJ a készlet erejéig akciónkat, ami az év végéig esedékesen indítható utolsó OKJ-s képzéseket hivatott a piacon a legjobb feltételekkel hozzáférhetővé tenni. Azért is, mert 2020 után lesz olyan, ami már csak iskolarendszerben lesz hozzáférhető, s olyan is, aminek még mindig nem tisztázódtak a folytatási lehetőségei...

...rövidesen indul következő TB- és Bérügyintéző képzésünk, s formálódik új csoport a Vállalkozási mérlegképes könyvelő, valamint a Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéshez is;

...illetve várhatóan február végétől lehet számítani a - kimondottan szakember hiányra létrehívott - Államháztartási mérlegképes könyvelő képzésünkre is.

 
 
 
 
SALDO Képzés Kft. - 4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3. - www.saldonet.hu

Ha a fenti címzett nevében le szeretne iratkozni, s ezzel a továbbiakban lemond arról, hogy időben tudomást szerezzen iránymutató rendezvényeinkről, - amiről csak akkor értesítjük, ha van miről beszélnünk, - akkor kattintson ide.