Amennyiben levelünket nem tudja könnyen olvasni, ide kattintva a weben is megtekintheti.

SALDO Klub logo Van miről beszélnünk... Debrecenben  2023. január 26.

   ...cégvezetőknek, könyvelőknek, TB-seknek, HR-eseknek, munkaügyeseknek

 

Tisztelt Partnerünk!

 

A Kulcs-soft egyik legutóbbi rendezvényén közel 150-en voltak kíváncsiak Dr. MÁRIÁS ATTILA szakmai fórummal egyben tartott előadására. Főbb szakértői területei kapcsán (munkajog, munkaidő szervezés, munkaidő ellenőrzés, munkaügyi kapcsolatok)  elemezte, milyen változásokat jelent számunkra a MUNKATÖRVÉNYKÖNYV 2023-as változása.

Most egységes rendszerben mutatja be, hogyan kell értelmeznünk, milyen buktatókat tartogathat, s miért elengedhetetlen, hogy azonnal összevessük eddigi gyakorlatunkat a jelen változásokkal. Ehhez számos mintával, esetbemutatással készül, s a rendezvényre jelentkezőknek konkrét, szakmailag "körbebástyázott" mintákkal lesz a segítségére.

3 olyan, fontos aktualizált munkaügyi iratmintát, melyeket a 2023.01.01-től hatályos változások érintenek, a rendezvény után mindenkinek névre szólóan megküldünk:

 • Mt. 46.§ szerinti belépési tájékoztató minta,
 • Mt. 47.§ szerinti, 15 napot meghaladó külföldi munkavégzés esetére szóló tájékoztató minta,
 • Mt. 93.§ (4) bek. szerinti munkaidőkeret elrendelő minta.

 

Újra van miről beszélnünk:

Mivel ezek a szakmai előadások egyaránt alkalmasak arra, hogy akár a megjelentek előtt, akár személyesen feltegyük kérdéseinket aktuális problémáinkra választ keresve, a legmegfelelőbb erre a személyes jelenlét. Elhangozhatnak olyan információk is, amik "csak adott körben" publikusak. Divatos is ugyan és olykor praktikus is az online követés, az erre kevésbé alkalmas - akár az előadó, akár az online követő részéről. A tantermi előadás a résztvevők előtt sokkal hatékonyabb a befogadásra, a személyes - olykor bizalmas - kérdések egyeztetésére, és akár kapcsolatok építésére is.
Mi a jövőben újra inkább ezt az előadási formát preferáljuk, ezért sem biztosítunk közvetlen online követhetőséget - csak indokolt esetben.
[Frissítés:] Most erre is elérkezett az idő, mert ugyan elegendő létszámban jelentkeztek az előadásra, erre is igény mutatkozott, így jelentkezéskor az online követésre 5% engedménnyel jelentkezhetnek. 

Az előadás címe:

"MUNKATÖRVÉNYKÖNYV 2023"

Az előadás ideje:

2023. január 26. csütörtök (09:00-12:00 +kérdések)

 

Várjuk a SALDO Klub következő klubnapjára, ahol ezekre a témákra számítson:

Munkaszerződés módosítás - rugalmas munkafeltételek kisgyermekes szülőkre - új bizonyítási szabályok - határidő számítása  - szokásos munkahely fogalma - tájékoztatási kötelezettségek - rendelkezésre állás mentesülése - egészségügyi alkalmatlanság -új pótszabadság - napi-, heti pihenőidő - munkaidőkeret - munkaidő beosztás - állásidő - kiküldetés - próbaidő - külföldi munkavégzés - köztulajdonban álló munkáltatók


Helyszín:

a SALDO Képzés Kft. székhelyén:
Debrecen, Vágóhíd u. 3. - létszám függvényében változhat a helyszín.

(A DANIELLA villamossági bolt és SPÁJZ diszkont között kell befordulni,majd azonnal jobbra, s aztán végig - a címlink segít.)
Az épület udvarán, illetve a Vágóhíd utca túloldalán van lehetőség ingyenes parkolásra.

Részvételi szándékát kérjük jelezze az alábbi  "Érdekel"  gombra kattintva - megnyíló oldalon tett jelentkezéssel - legkésőbb

2023. január 23-án (hétfőn) 14:00-ig,
hogy a helyét és fogyasztását biztosíthassuk!

Amennyiben jelentkezését követően mégsem venne részt - és a jelentkezését sem mondja le a jelentkezési határidőig, valamint a részvétel lehetőségét sem ruházza át másra -, a program díját akkor is meg kell térítenie. /Ha így járna, ezt az összeget egy következő programunkhoz felhasználhatja, vagy egy éven túl teljes mértékben visszaigényelheti./
+ Elegendő érdeklődés hiányában a rendezvényt lemondhatjuk, amiről a jelentkezőket legkésőbb a rendezvény előtti napon tájékoztatjuk. /Ez esetben a beérkezett díjat aznap visszautaljuk./

 

 


Részvételi díj:

 • alkalmi részvételi díj: 19.890 Ft +áfa (25.260 Ft)

 • a SALDO Klub 2023-as "exkluzív" tagsággal INGYENES
 • a SALDO Klub 2023-as "normál" tagsággal 50% kedvezmény
 • Most 25% újrakezdési kedvezmény a SALDO Klub/Könyvelők Klubja* korábbi tagjainak /nem átruházható
 • Most 10% újrakezdési kedvezmény a SALDO Klub/Könyvelők Klubja* korábbi rendezvényein megjelenteknek, vagy ha SALDO tag** /nem átruházható
 • Most 10% kedvezmény a nálunk* 2016 utáni OKJ-s tanfolyamon végzettnek /nem átruházható

  (*a SALDO Képzés Kft. /mi/ szerződésében - **a SALDO Zrt. 2023. évi tanácsadói tagsága)


A részvételi díjat kérjük átutalással rendezze a jelentkezési határidőig az alábbi ERSTE bankszámlaszámra:

111600006-00000000-80501035
utaláskor hivatkozásul lehetőleg "SK - 2023.01.26"
-ot írjon.
Ha többen is jönnek egy cégtől, írja oda a nev(ük)et, vagy a létszámot!

  • A befizetésről a számlát elektronikusan küldjük (Ha ez meghiúsulna, vagy úgy kéri majd, postázzuk.)

  • Amennyiben előzetes díjbekérőre, vagy számla alapján kívánja a díjat rendezni, jelentkezési lapon tudja jelezni.A találkozásig
- Üdvözlettel:

 

Sz. Tóth Vilmos
igazgató


SALDO Képzés Kft.
30/677-9245

 

éljegyzet
-

 

 

 

Dr. Máriás Attila
munkaügyi szakértő


munkajogász,
kártérítési szakjogász

 

Több mint 15 éve foglalkozik munkajoggal. A diploma megszerzését követően az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőségnél volt 4 évig munkaügyi felügyelő. Ezt követően a legnagyobb magyar tulajdonú tanácsadó vállalat, a BDO Magyarország vezető munkaügyi tanácsadójaként irányította a munkaügyi tanácsadás részleget közel tíz éven át, az utolsó négy évben cégvezetőként.

Munkajogon belül kiemelt szakterülete a munkaidő szervezés és a munka díjazása, mely kapcsán több száz cég munkaidő- és bérgazdálkodásának kialakításában vett részt.

SALDO Képzés Kft. - 4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3. - www.saldonet.hu


Ha a fenti címzett nevében le szeretne iratkozni, s ezzel a továbbiakban lemond arról, hogy időben értesüljön iránymutató rendezvényeinkről, - amiről csak akkor értesítjük, ha "van miről beszélnünk", - akkor kattintson ide.