Idekattintva a böngészőben nyílik meg a levél
 
 
   

Van miről beszélnünk...
 
 
 
 

 

"MUNKAIDŐKERET alkalmazása" - A Megoldás!
Tréning-előadás (4 óra) - felnőttképzési tanúsítvány kiadásával

 
 
 


 
 
 
Tisztelt Partnerünk!
"Jobb ma egy képzés, mint holnap egy büntetés!"

November 28-i tréning-előadásunkra hívom.
Kérésére a részvételről államilag nyilvántartott tanúsítvány* kerül kiadásra. - Tegye be LinkedIn/Profession/stb. profiljába!
(*a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből)**

A cégvezetés, a HR/munkaügy, ezernyi módon próbálja megteremteni a lehetőségét, hogy  a termelés és a munkavállalók összhangban legyenek, s ezzel tartósan megoldást nyújtson a folyamatos ellátáshoz.
Egyszerre kell megoldást találniuk
    • a folyamatos, vagy a szakaszos, vagy alkalmanként az idény jellegű működéshez, s
    • ezzel együtt a munkavállalóknak is megteremteni annak lehetőségét, hogy minél rugalmasabban végezhessék a rájuk bízott feladatokat, s ezzel mintegy azt a "kényelmet" is nyújtva, hogy részben, vagy egészben saját maguk gazdálkodjanak az idejükkel, s alkalmazkodhassanak a magánéletük elvárásaihoz is.
A MUNKAIDŐKERET alkalmas megoldás tehát a munkáltatónak és munkavállalónak egyaránt és jól alkalmazható eszköze lehet a munkaerő-megtartásnak.
 
A hatályos munkajogi szabályok szerint egyenlőtlen munkaidő beosztás alkalmazásának feltétele a munkaidőkeret (vagy elszámolási időszak) munkáltató által történő előzetes elrendelése. Munkaidőkeret nélkül a munkáltató csak „egyenlő” munkaidő beosztás alkalmazására jogosult, vagyis a munkavállaló munkaidejét az egyes munkanapokon azonos tartamú munkaidőre jogosult beosztani és a heti pihenőnapokat sem jogosult egyenlőtlen beosztani. A munkaidőkeret alapján történő munkaidő szervezés rugalmasságot jelent a munkáltató részére, melyhez számos eltérő munkaidő beosztási és munkabér elszámolási szabály kapcsolódik
 
Ha Ön is szeretné jobban ismerni a munkaidőkerettel kapcsolatos szabályok gyakorlati alkalmazását, akkor hallgassa meg tapasztalt előadónkat és kérdezzen tőle!

Előadónk - dr. Máriás Attila munkajogász - átlátható struktúrában építi fel, foglalja össze és értelmezi az elvárásokat. Példákon keresztül megmutatja azok alkalmazását és szerepét, s hogy mely vonatkozó egyéb területeken kell figyelni, melyekhez kell még alkalmazkodni, mert befolyásolhatják az alkalmazását.

Az előadásokon keresztül elérjük, hogy megérthető, elsajátítható legyen mindaz, amit a MUNKAIDŐKERET alkalmazásáról tudni kell, s hogy munkánkat továbbra is magabiztosan elláthassuk.

Bízza ránk magát,
hogy bízzanak Önben,
hogy bízhasson Önmagában!

 
 
 
  Itt olvashatja a részletes tematikát, ahonnan jelentkezhet is.  
 
 
 

Várjuk Önt!

Sz. Tóth Vilmos
ügyvezető igazgató
30/677-9245

...

**Ezzel a tanúsítvánnyal nem jár szakmai képesítő vizsga - szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány önmagában munkakör betöltésére nem jogosít, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosíthat.
A munkaadó dönti el, mennyire értékeli azt, valamint a résztvevőn múlik, hogy mire tudja hasznosítani a megszerzett tudást és demonstrálni személyes anyagaiban - vállalati előmenetele, új munkaterület elnyerésének befolyásolása érdekében.

 
 
 
 

 

Máriás Attila munkajogász

Több, mint 15 éve foglalkozik munkajoggal. A diploma megszerzését követően pályáját az OMMF Csongrád Megyei Munkaügyi Felügyelőségén kezdte el, ahol 4 évig munkaügyi felügyelő munkakörben dolgozott. Ezt követően a legnagyobb magyar tulajdonú tanácsadó vállalat, a BDO Magyarország vezető munkaügyi tanácsadójaként irányította a munkaügyi tanácsadás részleget, közel 10 éven át, az utolsó 4 évben cégvezetőként. Munkajogon belül kiemelt szakterülete a munkaidő szervezés és a munka díjazása, szerzője a Munkaidőkeret Kalauz szakkönyvnek.
 
 
 
 
SALDO Képzés Kft. - 4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3. - www.saldonet.hu

Ha a fenti címzett nevében le szeretne iratkozni, s ezzel a továbbiakban lemond arról, hogy időben tudomást szerezzen iránymutató rendezvényeinkről, - amiről csak akkor értesítjük, ha van miről beszélnünk, - akkor kattintson ide.