logo
Szakmai képzések - Debrecenben,
valamint Debrecenen kívül - kihelyezetten frissítés alatt!




Tisztelt Érdeklődőnk!



2020. december 31. után nem indulhatott több tanfolyam a korábban sokak által ismert Országos Képzési Jegyzék (OKJ) szerint. Az OKJ tartalmazta azokat a szakmákat és leírásukat, amik alapján a szakképzőknél meghirdetett szakképzéseken meg lehetett szerezni a szakképesítéseket. 2022. dec. 31-ig az utolsó OKJ-s vizsgák is lemenetek.

    Ha valaki az addig elkezdett vizsgáit (esetleg tanfolyamát) mégsem zárta le sikerrel, vagy teljességgel, megtalálhatja a módját annak, hogy az addigi vizsgáit részben, vagy akár teljes mértékben beszámítva, egy új képzési rendszerben "egy hasonló szakmában" vizsgát tegyen.
    Keressen egy az új felnőttképzési törvény szerint alkalmas szervezetet, s velük egyeztessen, ők mit kínálnak folytatásként - hangsúlyozva, hogy érdemes lehet más felnőttképzőt is megkérdezni, ők milyen alternatívát kínálnának, mert ezen a téren eltérhetnek a gyakorlataik.

Az új "Szakmajegyzék" tartalmazza azokat a szakmákat, amiket engedélyköteles képzéseken megszerezhet.

Jelenleg nálunk nincsenek ilyen képzések, de együttműködve más szakmai képzésszervezőkkel, velük egy úgymond hibrid formában tervezünk megvalósítani olyan felkészítőket, amelyekkel segítjük az önálló elsajátítást, vagy más tanfolyamon való részvételt. Emellett igyekszünk gondoskodni olyan "extra" kiegészítő ismeretek átadásáról is, amiket ugyan a tanfolyamot követő vizsgák már nem írnak elő, de a szakma vagy elvárná, vagy örömmel venné azok tudását.

Ráadásul az eddigi képzéseinknél sokkal erősebb (minden alkalmas) kontrollt fogunk alkalmazni arról, miként sikerül elsajátítani az folyamatosan tanultakat. Ezzel nem csak a rendszeres készülésre, követésre serkentjük a résztvevőket, hanem arról is visszajelzést kapunk és adunk - a tanár és a tanfolyamszervező egyaránt -, hol tart a résztvevők felkészültsége, felkészítése.

Ezért is érhet velünk többet az Ön felkészülése, felkészítése - akár otthon tanul, hogy adott képzőnél vizsgákat tegyen (akár tanfolyamra járás nélkül is), de akkor is, ha már egy képzőhöz jár. Ezáltal az Ön vizsgája remélhetőleg jóval többet fog jelenteni másokénál. És ezt a szakma - amikor majd elhelyezkedik, vagy jelenlegi cégénél újrapozícionálják,- nagyra fogja értékelni, pl. azzal is, hogy stabilabb, szélesebb tudása miatt előrébb helyezik, jobb, nagyobb működési területet tölthet be, előnyösebb megbecsülést kaphat.


Ha Ön még nem döntötte el, melyik lenne az Ön számára a leginkább testhezálló szakmai tanfolyam, hogy jövőjét ezzel megalapozza, vagy egy adott képzésünkkel kapcsolatban kérdezne, - az alábbi ikonra kattintva, segítségére leszünk:

KATTINTSON IDE, ha úgy érzi, még nem látja át igazán, melyik képzés lenne Önnek leginkább testhezálló, alkalmas a továbbfejlődéséhez.
Kérdezzen tőlünk adott képzésről, vagy kérjen írásos tájékoztatást, vagy visszahívást!


Addig is, ha olyan képzésre vágyik, ami itt még épp "nem aktív", azaz még nem tud rá jelentkezni, de azt szeretné, hogy Önt se hagyjuk ki az új lehetőségekből, iratkozzon fel az alábbi értesítési listánkra, így azonnal szólunk, ahogy kész ajánlattal szolgálhatunk.

Ez azért is megéri, mert - ugyan már így is több mint százan feliratkoztak, s várnak az új képzéseinkre,- akik e weblapunkon való közzétételig "hozzáíratják" magukat ehhez a listához, - hogy bizalmukat megháláljuk - komoly kedvezményre számíthatnak.
Ön se hagyja ki, hogy Önt se hagyjuk ki!

/A feliratkozók e-mailben kapnak visszaigazolást, amit célszerű elmenteniük, hisz ez lesz majd a "várakozóknak" szánt kedvezményünk "kézzel fogható" emlékeztetője!/




Ha olyan képzést keres, ami nem szerepel a palettánkon, akkor is készséggel fogadjuk javaslatát, s megvizsgáljuk annak lehetőségét, miként valósíthatnánk meg azt a képzést, vagy igyekszünk segíteni, hogy hasonlót találjunk, vagy eseteleg hova forduljon.

 

Kihelyezett képzéseink

    A nem Debrecenben megvalósuló, kihelyezett képzéseinkhez igyekeztünk a legkedvezőbb pénzügyi megoldást kalkulálni, ami tanáraink kijárását, s a kapcsolattartást, valamint a vizsgák* helyben történő megvalósítását fedezi, s mindenképpen jobb konstrukció, mintha debreceni képzéseinkre kellene bejárni. Mindemellett időben és törődésben is sokkal kényelmesebb, s még a baleseti rizikót is minimalizálja.
       (*A kihelyezett képzések vizsgáit mind ott, helyben tartjuk. Ha valaki arra nem jön el, vagy nem sikerül, s ezért ismételi, az már Debrecenben kerül megvalósításra /ha 10 főnél kevesebbet érint/.)

    A szakmai képzési ajánlatainkban szerepeltetett tanfolyami díjak így mindenki számára ugyanazokat a lehetőségeket tartalmazzák, s csak arra kell figyelni, hogy a helyhez kapcsolódó extra díjértéket az egyénileg kalkulált díjhoz – ami a választott fizetési konstrukcióból levont kedvezményekkel alakul ki, - hozzáadják. Úgy, mint egy utazási irodánál a repülőtéri illetéket (ami mindenkinek ugyanannyi, független attól, hogy ki milyen szobát, szolgáltatásokat, kedvezményeket kért vagy kapott.)